WWW.KISSESTARSAI.HU
Ma 2021. február 28. (Vasárnap) - Elemér napja van.
Érdeklődjön most!
Hívjon minket az alábbi számok valamelyikén:
  • 06-52/371-455
  • 06-20/958-2436
  • 06-20/440-9925
  • 06-20/564-0604

Vagy írjon nekünk a -ra!

Rólunk

Kiss és Társai '97 Faipari Termékgyártó Kft.

Vállalkozásunk 1993-ban kezdte meg működését, majd a 1997-ben KFT-vé nőtte ki magát. Már a kezdetektől szakmai tapasztalattal és a temetkezési szokásokban jártasan indítottuk a vállalatunkat. A KFT-t megelőző munkahelyen szerzett tapasztalatokkal tudtuk indítani a koporsó gyártást. Az elmúlt majdnem két évtized alatt olyan eszközparkkal és munkaerővel sikerült a termelést elvégeznünk, ami az egyre változó igényeket is sikeresen teljesíti. Terméklistánkat mindig próbáljuk az igényeknek megfelelően alakítani, mind forma és alak tekintetében.

Termékeink között az alacsonyabb árfekvésűtől és az egyszerűbbtől a komolyabb koporsókig széles választékkal tudunk megrendelőinknek szolgálatára állni. Személyes kiszállítás során szoros kapcsolat alakult ki az eddigi partnereinkkel, amelyet a jövőben folytatni és ápolni szeretnénk.

A személyes találkozás fontos számunkra, hogy minél jobban és gördülékenyebben álljunk megrendelőink szolgálatára. A vállalkozás termékeit már szinte az egész országban megtalálhatják. Köszönhető ez a már hosszú ideje síkeresen működő viszonteladói hálózatnak, melyen keresztül juttatjuk el áruinkat az országon belülre és akár a határon kívülre is.

Termékeink:
  • koporsók
  • urna koporsók
  • hamvasztó koporsók
  • sírjelzők

A koporsók több színben és díszítéssel választhatók, négyszög illetve hatszög formában, valamint normál méret helyett kissebb illetve extra méretű koporsók is rendelésére is van lehetőség. Az koporsók és az urna koporsók fehér és aranyozott fehér béléssel készülnek, fogantyúi különböző színben és formában kérhetőek.

A termékeket mindig próbáljuk a megrendelő igényeinek figyelembe vételével alakítani. Termékskálánkat egy-egy újabb változattal próbáljuk még sokrétűbbé tenni. Cégünk a jövőben az eddig elért eredményeit szeretné megtartani. A minőség megtartása mellett a gyors kiszolgálás is fontos volt és lesz ezután is.

Tisztelettel: Kiss Imre tulajdonos